KOOP JE DROOMHUIS
BESTE HYPOTHEEK
VOOR STARTERS

IN MIDDEN-LIMBURG

✔ De laagste maandlasten & rente
Voordeliger dan de bank en grote adviesketens
✔ Op maat door persoonlijke aandacht
All-inclusive service
✔ Spoed? Je hypotheek geregeld binnen 24 uur
✔ Betrouwbaar advies (9.6 op advieskeuze.nl)
> Uitgebreide berekening in 1-min. Nu gratis

> En je Maandlasten. Bereken hier.

“Hallo, ik ben Dorthe van Verheijden Financieel Adviesgroep. Ik help je graag mee je droomhuis te realiseren met de beste hypotheek voor jou op maat.”

KOOP JE DROOMHUIS met de BESTE HYPOTHEEK voor STARTERS in MIDDEN-LIMBURG

✔ De laagste maandlasten & rente
Voordeliger dan de bank en grote adviesketens
✔ Op maat door persoonlijke aandacht
All-inclusive service
✔ Betrouwbaar advies (9.6 op advieskeuze.nl)

> Uitgebreide berekening in 1-min. Nu gratis

> En je maandlasten. Bereken hier.

“Hallo, ik ben Dorthe van Verheijden Financieel Adviesgroep. Ik help je graag mee je droomhuis te realiseren met de beste hypotheek voor jou op maat.”

Bespaar €8.000* door ons grote aanbod

In de praktijk blijkt dat je wel ± €8.000* meer betaalt bij de bank. Wij bieden de meest voordelige hypotheek door onze keuze uit meer dan 40 aanbieders en 350 verschillende hypotheken.

Tijdens het gratis oriëntatiegesprek

* voor een hypotheek van €200.000 en looptijd van 20 jaar.

Wat anderen zeggen

Omdat mijn vriendin ziek is geweest was het moeilijk om een levens-verzekering te krijgen. Maar met de hulp van Verheijden is er een gevonden die betaalbaar was. Een prettig onafhankelijke partij, die ons veel advies en hulp hebben geboden. Prijs-technisch ook nog een van de goedkopere.

Lizzy van Knippenbergh
& Roy Ottenheijm

Elke vraag die ik ook maar kon stellen werd helder uitgelegd. De hypotheekaanvraag werd volledig uit handen genomen. Wanneer ze documenten nodig hadden werd ik direct gebeld. Zo gepiept! Het heeft mij heel erg veel kopzorgen bespaard.

Sam Snoeren

Bereken alvast zelf

Gratis je persoonlijke hypotheek berekenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken je maximale hypotheek

Bereken

1-min hypotheektest

Uitgebreide berekening
binnen 1-min

Bereken

HYPOTHEEK REKENTOOL

Direct je maximale hypotheek berekenen en je netto maandlasten

Pas op: tools geven slechts een indicatie. Wel zekerheid? Doe de 1-min hypotheektest

Beste tarief voor Starters

Bij ons geen verrassingen. Wij regelen voor jou de beste hypotheek voor een vaste prijs van €2.300. Profiteer dan van wel €8.000 besparing en onze all-inclusive service.

Bespaar €8.000* door ons grote aanbod

In de praktijk blijkt dat je bij de bank wel €8.000* meer betaalt voor je hypotheek. De bank lijkt dan misschien goedkoper met tarieven van €1.500 tot €1.800 voor hypotheekadvies (bron: consumentenbond, april 2019), toch ben je onder de streep duurder uit. Dit ligt aan het beperkte aanbod van een bank (meestal alleen hun eigen hypotheek).

Wij bieden de meest voordelige hypotheek door onze keuze uit meer dan 40 aanbieders en 350 verschillende hypotheken. Heb je die €8.000 snel bespaard!

Regel je besparing in het gratis oriëntatiegesprek.

*) €8.000 zijn de gemiddelde meerkosten over 20 jaar voor een hypotheek van €202.000 (bron: moneyview)

All-inclusive

Als Starter is het al lastig genoeg om een hypotheek bij je woonwensen te krijgen. Daarom is het bijvoorbeeld belangrijk te weten of je in aanmerking komt voor een Starterslening. Hiermee kun je vaak tot 20% extra lenen. Regel jij die dan zelf? Ken je de ins en outs van een voorlopig koopcontract? En de risico’s die je moet vastleggen? Hulp bij het onderhandelen nodig? Wel zo fijn als je hiervoor rustig met een expert samen kan zitten.

Dat noemen we onze all-inclusive service. Wij helpen je met alle zaken tijdens het aankooptraject. Zit bij ons gewoon bij de prijs inbegrepen! Vraag het direct hier aan.

Tarieven andere adviseurs

Bij ons ben je gemiddeld €180 goedkoper uit voor hypotheekadvies dan bij andere lokale adviseurs in midden-Limburg (gemiddelde prijs €2.480, bron: advieskeuze.nl, april 2019). De tarieven lopen op tot wel €4.000.

Geen verrassingen

Er zijn advieskantoren (jazeker…) die stunten met “vanaf” prijzen of op de website alleen een “richtprijs” vermelden. Tijdens het 1e (gratis) gesprek wordt pas echt duidelijk wat je gaat betalen. Weet jij dan ook waar dit op uitdraait?

Daarom hanteren wij altijd gewoon 1 prijs. Voorkom (dure) verrassingen.

Wij hebben ervoor gekozen om transparant te zijn over onze prijs. Je hoeft niet eindeloos te zoeken en het dan nog steeds niet te vinden. Duidelijk, wel zo eerlijk.

Online hypotheekadvies doen?

Ga je voor online hypotheekadvies dan betaal je hiervoor tussen de €1.000 en €1.500. Realiseer wel dat je hiervoor niet met iemand kan samenzitten. Je krijgt nog wel telefonisch advies. Of je dan ook de beste rente kan krijgen dat hangt weer af van de grootte van het aanbod. Dat is dus een risico. Ook krijg je voor de prijs alleen hypotheekadvies. Naar wie ga je dan toe voor al je andere vragen?

Check anders eens ons gratis e-book De 10 stappen naar je droomhuis. Helpen we je alvast op weg.

Er is meer mogelijk dan je denkt!

Veel gestelde vragen

Bij het regelen van een hypotheek komt best veel kijken. Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen en kun je vertrouwen op onze experts! We maken het je zo gemakkelijk mogelijk.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe lang duurt het regelen van mijn hypotheek?

Normaal gesproken zo’n 4 weken. Echter, als e haast hebt, kunnen we dit ook binnen 24 uur voor je regelen! Het is dan wel belangrijk dat alle documenten aangeleverd worden. Zie hiervoor ons gratis e-book Checklist Hypotheek. Met name een taxatierapport kan wat langer duren voor je dit gereed hebt.

Waarom zijn jullie goedkoper dan mijn eigen bank?

Bij je eigen bank heb je maar de keuze uit één aanbieder, de bank zelf. Wij zijn onafhankelijk en kiezen de beste hypotheek uit wel 350 verschillende hypotheken die in Nederland verkrijgbaar zijn. Een lagere rente het resultaat. Onderzoek van MoneyView heeft aangetoond dat dit jouw gemiddeld zo’n €8.000 euro bespaart. Lees voor meer uitleg eens ons gratis e-book De 10 stappen naar je droomhuis.

Waarom zijn jullie goedkoper dan De Hypotheker?

Ons eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kost niks. In dit gesprek verstrekken wij wel informatie m.b.t. kosten en maandlasten. Daarnaast zijn er geen (nare) verrassingen achteraf met onze prijs. Die is namelijk altijd hetzelfde. Daarnaast nemen we met onze all-inclusive service jouw werk uit handen (wat je anders misschien moet uitbesteden of extra uren voor moet betalen). Bij ons is dit gratis inbegrepen.

Helpen jullie mij in het hele traject met het realiseren van mijn droomhuis?

Jazeker, van A tot Z helpen wij waar dat nodig is. Dat is onze all-inclusive service. Zelfs bij de onderhandelingen, indien wenselijk, het controleren van de koopovereenkomst vóór de ondertekening tot het aanwezig zijn bij de notaris. Zelfs je Starterslening regelen. Lees hierover meer in ons gratis e-book Starterslening in de gemeenten midden-Limburg.

Wanneer moet ik jullie betalen?

Dat mag meteen na ondertekening van de opdracht. Dat mag ook tijdens de passering via de notaris betaald worden. Check hierover ook meer in het gratis e-book De 10 stappen naar je droomhuis.

Welke kosten krijg ik volgend jaar terug van de belastingdienst?
  • De kosten van de leenovereenkomst (bij een hypotheek: de kosten van de hypotheekakte bij de notaris en de inschrijving daarvan in het kadaster, inclusief btw);
  • De kosten van taxatie van de woning (het taxatierapport), als die taxatie vereist is om een geldlening te krijgen;
  • De kosten van een hypotheekadvies (advieskosten en ook hypotheekbemiddelingskosten);
  • Kosten voor het aanvragen van een Nationale Hypotheek Garantie (NHG);
  • De borgstellingsprovisie, bijvoorbeeld die de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen in rekening brengt voor de NHG;
  • De kosten van een bouwkundig rapport, maar alleen als die nodig is voor de aanvraag van een NHG;
  • De bereidstellingsprovisie die een bank haar klanten kan berekenen om recht te houden op een bepaald rentepercentage als de looptijd van de offerte wordt verlengd;
  • Zelf gemaakte kosten voor het afsluiten van de geldlening (telefoon, papier, portokosten, reiskosten enzovoort; houd dit nauwkeurig bij);
  • De bouw- en grondrente die zijn betaald na ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst;
  • Rente en financieringskosten voor een verbouwingsdepot (gedurende 2 jaar). Dit moet je wel verrekenen met de ontvangen rente (nieuwbouw of verbouwingshypotheek).

Wij kunnen je tevens ook helpen met het invullen van de belastingaangifte en het aanvragen van voorlopige teruggave.

Waarom moet ik mijn hypotheek door jullie laten regelen?

In het kort: onze Prijs en Service. En wat langer: Wij zijn deskundig en onafhankelijk en super snel in de begeleiding van de hypotheek en de afhandeling. Begeleiding van A tot Z.

Ons advies houdt niet op na de hypotheekaanvraag. Er komen momenten in je leven die grote gevolgen kunnen hebben op je financiële situatie. Bijvoorbeeld kinderen, wil je partner minder gaan werken of wil je gaan sparen voor de kleine, een verbouwing van de woning ? Of in het geval van een echtscheiding; moet je dan het huis verkopen, welke financiële verplichtingen gaan er komen en welke invloed heeft dat op je pensioen? Er zijn vele momenten waarop ons financieel advies het verschil maakt.

Wij komen ook bij u thuis en een afspraak is ook mogelijk in de avonduren.

Binnen 1 dag antwoord

Download gratis de beste tips

De aankoop van je woning doe je niet zomaar even. Daarom hebben we belangrijke info, met valkuilen en checklists voor je samengesteld. In duidelijke taal, zodat je weet wat er allemaal bij komt kijken.

Starterslening in gemeenten midden-Limburg

Omdat er per gemeente andere regels gelden, staan ze hier voor heel midden-Limburg op een rijtje.

Download »

Het voorlopig koopcontract uitgelegd

Weet wat er in een voorlopig koopcontract moet staan? We leggen uit hoe je je droomhuis echt koopt maar er ook onderuit kan, zonder dat je enorme boetes moet betalen.

Download »

Checklist hypotheek: Welke gegevens aanleveren?

In Nederland is het verplicht om de nodige gegevens te verstrekken. Om je hypotheek gemakkelijk te regelen, hebben we ze op een rijtje gezet.

Download »

De 10 stappen naar je droomhuis

Wat zijn de valkuilen? Welke dingen moet je echt regelen? Bij wie? En dan toch ook weer niet teveel betaalt. In 10 stappen heb je het geregeld.

Download »

Advies voor Starters in Limburg

OOK DE
beste hypotheek voor Starters?

Wat is nou echt je maximale hypotheek? Wat gaat je dat per maand kosten? Kun je dat droomhuis kopen? En wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Wij helpen je graag!

Je max hypotheek en maandlasten
Er is meer mogelijk dan je denkt!

Openingstijden

Werkdagen van 08:30 – 17:00

Voor hypotheek advies staan we altijd klaar. Ook in het weekend en zelfs op zondag! Waar en wanneer het jou uitkomt.

Bespaar €8.000* door ons grote aanbod

De meest voordelige hypotheek door onze keuze uit meer dan 40 aanbieders en 350 hypotheken.

© 2019 Verheijden Financieel Advies Groep